更多
首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -

2021年大学英语四级词汇练习题(4)

来源:考试吧 2021-3-4 12:09:09 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理了“2021年大学英语四级词汇练习题(4)”,更多关于英语四级练习题等信息,请访问考试吧英语四六级考试网。

2021年大学英语四级词汇练习题汇总

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  34.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  31.A 32.D 33.C 34.D 35.A

  36.D 37.A 38.D 39.A 40.C

 

扫描/长按二维码可帮助学习46级考试
了解四六级考试动态
了解四六级历年真题
了解四六级考试技巧
了解作文听力等资料

万题库下载 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  相关推荐

  历年大学英语六级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语四级考试真题听力(含MP3)汇总

  历年大学英语四级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语六级考试听力下载(原文+MP3)

  2021年英语四级考试答案 | 英语六级考试答案

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章责编:zhangyuqiong  
看了本文的网友还看了
文章搜索
万题库小程序
万题库小程序
·章节视频 ·章节练习
·免费真题 ·模考试题
微信扫码,立即获取!
扫码免费使用
英语四级
共计423课时
讲义已上传
30206人在学
英语六级
共计313课时
讲义已上传
20312人在学
阅读理解
共计687课时
讲义已上传
5277人在学
完形填空
共计369课时
讲义已上传
13161人在学
作文
共计581课时
讲义已上传
7187人在学
推荐使用万题库APP学习
扫一扫,下载万题库
手机学习,复习效率提升50%!
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!