更多
首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -

2021年大学英语四级词汇练习题(2)

来源:考试吧 2021-3-4 12:08:16 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理了“2021年大学英语四级词汇练习题(2)”,更多关于英语四级练习题等信息,请访问考试吧英语四六级考试网。

2021年大学英语四级词汇练习题汇总

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal

  B.figure

  C.scientific

  D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional

  B.scholar

  C.nurse

  D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy

  B.plain

  C.permanent

  D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends

  B.assures

  C.affords

  D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes

  B.spoils

  C.deserts

  D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities

  B.hens

  C.votes

  D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface

  B.atmosphere

  C.attitude

  D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary

  B.string

  C.spot

  D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes

  B.absorbs

  C.accrses

  D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished

  B.annoyed

  C.astonished

  D.scored

  答案:

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A

  16.B 17.D 18.D 19.A 20.C

 

扫描/长按二维码可帮助学习46级考试
了解四六级考试动态
了解四六级历年真题
了解四六级考试技巧
了解作文听力等资料

万题库下载 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  相关推荐

  历年大学英语六级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语四级考试真题听力(含MP3)汇总

  历年大学英语四级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语六级考试听力下载(原文+MP3)

  2021年英语四级考试答案 | 英语六级考试答案

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章责编:zhangyuqiong  
看了本文的网友还看了
文章搜索
万题库小程序
万题库小程序
·章节视频 ·章节练习
·免费真题 ·模考试题
微信扫码,立即获取!
扫码免费使用
英语四级
共计423课时
讲义已上传
30206人在学
英语六级
共计313课时
讲义已上传
20312人在学
阅读理解
共计687课时
讲义已上传
5277人在学
完形填空
共计369课时
讲义已上传
13161人在学
作文
共计581课时
讲义已上传
7187人在学
推荐使用万题库APP学习
扫一扫,下载万题库
手机学习,复习效率提升50%!
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!