更多
首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -

2021年大学英语四级词汇练习题(3)

来源:考试吧 2021-3-4 12:08:43 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理了“2021年大学英语四级词汇练习题(3)”,更多关于英语四级练习题等信息,请访问考试吧英语四六级考试网。

2021年大学英语四级词汇练习题汇总

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答案:

  21.A 22.A 23.B 24.A 25.B

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.A

 

扫描/长按二维码可帮助学习46级考试
了解四六级考试动态
了解四六级历年真题
了解四六级考试技巧
了解作文听力等资料

万题库下载 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  相关推荐

  历年大学英语六级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语四级考试真题听力(含MP3)汇总

  历年大学英语四级真题及答案|解析|估分|下载

  历年大学英语六级考试听力下载(原文+MP3)

  2021年英语四级考试答案 | 英语六级考试答案

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章责编:zhangyuqiong  
看了本文的网友还看了
文章搜索
万题库小程序
万题库小程序
·章节视频 ·章节练习
·免费真题 ·模考试题
微信扫码,立即获取!
扫码免费使用
英语四级
共计423课时
讲义已上传
30206人在学
英语六级
共计313课时
讲义已上传
20312人在学
阅读理解
共计687课时
讲义已上传
5277人在学
完形填空
共计369课时
讲义已上传
13161人在学
作文
共计581课时
讲义已上传
7187人在学
推荐使用万题库APP学习
扫一扫,下载万题库
手机学习,复习效率提升50%!
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!