更多
首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -
您现在的位置: 考试吧 > 英语四六级考试 > 学习资料 > 英语四级 > 词汇 > 正文

2021年12月大学英语四级词汇练习题(5)

来源:考试吧 2021-10-9 9:01:27 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理“2021年12月大学英语四级词汇练习题(5)”,更多英语四级作文范文,请访问考试吧英语四六级考试网或微信搜索“万题库英语四六级考试”。

  41.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical

  42.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  43.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  46.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  47.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  49.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  50.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  41.B 42.C 43.A 44.C 45.D

  46.A 47.C 48.A 49.B 50.A

扫描/长按二维码可帮助学习46级考试
了解四六级考试动态
了解四六级历年真题
了解四六级考试技巧
了解作文听力等资料

万题库下载 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  相关推荐

  2021年12月英语四六级考试时间 | 英语四级作文 | 英语六级作文

  历年大学英语四级真题及答案|解析|估分|下载 | 四级考试听力

  历年大学英语六级真题及答案|解析|估分|下载 | 六级考试听力

  2021年12月英语四级考试真题答案 | 2021年12月英语六级考试真题答案

文章搜索
万题库小程序
万题库小程序
·章节视频 ·章节练习
·免费真题 ·模考试题
微信扫码,立即获取!
扫码免费使用
英语四级
共计423课时
讲义已上传
30206人在学
英语六级
共计313课时
讲义已上传
20312人在学
阅读理解
共计687课时
讲义已上传
5277人在学
完形填空
共计369课时
讲义已上传
13161人在学
作文
共计581课时
讲义已上传
7187人在学
推荐使用万题库APP学习
扫一扫,下载万题库
手机学习,复习效率提升50%!
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!
文章责编:zhangyuqiong