首页 - 网校 - 面授 - 团购 - 书城 - 视线 - 模拟考场 - 考友录 - 论坛 - 导航 -
首页考试吧论坛Exam8视线考试商城网络课程模拟考试考友录实用文档求职招聘论文下载
2013中考
法律硕士
2013高考
MBA考试
2013考研
MPA考试
在职研
中科院
考研培训 自学考试 成人高考
四 六 级
GRE考试
攻硕英语
零起点日语
职称英语
口译笔译
申硕英语
零起点韩语
商务英语
日语等级
GMAT考试
公共英语
职称日语
新概念英语
专四专八
博思考试
零起点英语
托福考试
托业考试
零起点法语
雅思考试
成人英语三级
零起点德语
等级考试
华为认证
水平考试
Java认证
职称计算机 微软认证 思科认证 Oracle认证 Linux认证
公 务 员
导游考试
物 流 师
出版资格
单 证 员
报 关 员
外 销 员
价格鉴证
网络编辑
驾 驶 员
报检员
法律顾问
管理咨询
企业培训
社会工作者
银行从业
教师资格
营养师
保险从业
普 通 话
证券从业
跟 单 员
秘书资格
电子商务
期货考试
国际商务
心理咨询
营 销 师
司法考试
国际货运代理人
人力资源管理师
广告师职业水平
卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士
会计从业资格
基金从业资格
统计从业资格
经济师
精算师
统计师
会计职称
法律顾问
ACCA考试
注册会计师
资产评估师
审计师考试
高级会计师
注册税务师
国际内审师
理财规划师
美国注册会计师
一级建造师
安全工程师
设备监理师
公路监理师
公路造价师
二级建造师
招标师考试
物业管理师
电气工程师
建筑师考试
造价工程师
注册测绘师
质量工程师
岩土工程师
暖通工程师
造价员考试
注册计量师
环保工程师
化工工程师
给排水工程师
咨询工程师
结构工程师
城市规划师
材料员考试
监理工程师
房地产估价
土地估价师
安全评价师
房地产经纪人
投资项目管理师
环境影响评价师
土地登记代理人
缤纷校园 实用文档 英语学习 作文大全 求职招聘 论文下载 访谈|游戏
您现在的位置: 考试吧 > 报关员考试 > 报关英语 > 报关英语模拟试题 > 正文

2012年报关员考试报关英语试题及答案集锦

  1. The customs may "withhold" the goods connected with the smuggling cases. The word "withhold" has the similar meaning of the following words except_____ .

  A. keep back

  B. detain

  C. refuse to give

  D. refund

  2.The Customs will not ______the restricted goods unless an import or export license is obtained

  A. clear

  B. release

  C. sell

  D. buy

  3.The operation of the storage, processing and assembling of the bonded goods and consignment sales should be approved by and registered _______the Customs.

  A. For

  B. by

  C. from

  D. With

  4.The goods which are carried into and out of the territory by the same vessel or aircraft are defined as_______.

  A. transit goods

  B. transshipment goods

  C. through goods

  D. import and export goods

  5.the goods which have entered the territory, approved by the Customs as items for which no formalities are performed in the way of duty payment, and will be reshipped out of the territory after being stored, processed or assembled in the territory are defined as _______.

  A. bonded goods

  B. Through goods

  C. Transshipment goods

  D. Transit goods

  6.In duty calculation, in case the CIF price of imports is in terms of foreign currency, it shall be converted into_______.

  A. another foreign currency quoted

  B. RMB at buying price quoted

  C. RMB at selling price quoted

  D. RMB at the middle price between the buying and selling prices quoted

  7.In case Customs duties are short—levied or not levied on import or export, the Customs may, within _____after the date of payment of Customs duties or the date of release of the goods, recover the amount of Customs duties short—levied or not levied.

  A. Six months

  B. One year

  C. two years

  D. four years

  8.Any dispute arising from duty payment between the auditee and the Customs should be dealt with in accordance with the provision laid down in the______.

  A. Regulations on Customs External Auditing of the People’s Republic of China

  B. Customs law of the People’s Republic of China

  C. Regulations on Import and Export Tariff of the People’s Republic of China

  D. Both B and C

  9.Colombo is one of the port cities of______.

  A. Sri Lanka

  B. India

  C. Malaysia

  D. Iran

  10.The seller should guarantee that the commodities comply _____the quality, specification and performance as stipulated in the contract.

  A. for

  B. in

  C. to

  D. With

  参考答案:1 .D 2 .B 3 .D 4. C 5. A 6. D 7. B 8. D 9 .A 10 .D

1 2 3 4 5 6 7 8 下一页

  相关推荐:

  2012报关员考试《报关英语》考核内容及学习思路

  2012年报关员考试报关英语各章复习要点

文章搜索
中国最优秀报关员名师都在这里!
覃珍珍老师
在线名师:覃珍珍老师
   毕业于对外经济贸易大学,熟悉经贸类各种资格考试,培训、辅导过多...[详细]
报关员考试栏目导航
版权声明:如果报关员考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本报关员考试网内容,请注明出处。