首页考试吧网校万题库直播雄鹰网校团购书城模考论坛实用文档作文大全宝宝起名
2016中考
法律硕士
2016高考
MBA考试
2016考研
MPA考试
在职研
中科院
考研培训 自学考试 成人高考
四 六 级
GRE考试
攻硕英语
零起点日语
职称英语
口译笔译
申硕英语
零起点韩语
商务英语
日语等级
GMAT考试
公共英语
职称日语
新概念英语
专四专八
博思考试
零起点英语
托福考试
托业考试
零起点法语
雅思考试
成人英语三级
零起点德语
等级考试
华为认证
水平考试
Java认证
职称计算机 微软认证 思科认证 Oracle认证 Linux认证
公 务 员
导游考试
物 流 师
出版资格
单 证 员
报 关 员
外 销 员
价格鉴证
网络编辑
驾 驶 员
报检员
法律顾问
管理咨询
企业培训
社会工作者
银行从业
教师资格
营养师
保险从业
普 通 话
证券从业
跟 单 员
秘书资格
电子商务
期货考试
国际商务
心理咨询
营 销 师
司法考试
国际货运代理人
人力资源管理师
广告师职业水平
卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士
会计从业资格
基金从业资格
统计从业资格
经济师
精算师
统计师
会计职称
法律顾问
ACCA考试
注册会计师
资产评估师
高级经济师
审计师考试
高级会计师
注册税务师
国际内审师
理财规划师
美国注册会计师
一级建造师
安全工程师
设备监理师
公路监理师
公路造价师
二级建造师
招标师考试
物业管理师
电气工程师
建筑师考试
造价工程师
注册测绘师
质量工程师
岩土工程师
注册给排水
造价员考试
注册计量师
环保工程师
化工工程师
暖通工程师
咨询工程师
结构工程师
城市规划师
材料员考试
消防工程师
监理工程师
房地产估价
土地估价师
安全评价师
房地产经纪人
投资项目管理师
环境影响评价师
土地登记代理人
宝宝起名
缤纷校园
实用文档
入党申请
英语学习
思想汇报
作文大全
工作总结
求职招聘 论文下载 直播课堂
您现在的位置: 考试吧 > 阅读写作 > 正文

考试吧推荐:英语阅读理解及答案解析《七》

  They are among the 250,000 people under the age of 25 who are out of work in the Netherlands, a group that accounts for 40 percent of the nation’s unemployed. A storm of anger boils up at the government-sponsored(政府资助的) youth center, even among those who are continuing their studies.

  “We study for jobs that don’t exist.” Nicollete Steggerda, 23, said.

  After three decades of prosperity, unemployment among 10 member nations of the European Community has exceeded 11 percent, affecting a total of 12.3 million people, and the number is climbing.

  The bitter disappointment long expressed by British youths is spreading across the Continent. The title of a rock song “No Future” can now be seen written on the brick walls of closed factories in Belgium and France.

  Recent surveys have found that the increasing argument in the last few years over the deployment(布局) in Europe of North Atlantic Treaty Organization missiles and the possibility of nuclear war have clouded European youths’ confidence in the future.

  One form of protest tends to put the responsibility for a country’s economic troubles on the large numbers of “guest workers” from Third World nations, people welcomed in Western Europe in the years of prosperity.

  Young Europeans, brought up in an extended period of economic success and general stability, seem to resemble Americans more than they do their own parents. Material enjoyment has given them a sense of expectation, each the right, to a standard of living that they see around them.

  “And so we pass the days at the discos, or meet people at the café, and sit and stare.” Said Isabella Gcuit. “There is usually not much conversation. You look for happiness. Sometimes you even find it.”

  1.Unemployment in the Netherlands has affected ____.

  A)one million people

  B)approximately 12.3 million of people

  C)250,000 people

  D)roughly 0.6 million people

  2.What Nicollete Steggerda said(Para.2) suggests that ____.

  A)school education is not sufficient

  B)the students’ aim in study is not clear

  C)the students can’t get work after graduation

  D)the students lose their motivation in their study

  3.British youths ____.

  A)are trying to seek their fortune on the Continent

  B)are indifferent to the unemployed on the Continent

  C)have been the first to show their disappointment over joblessness

  D)are sympathetic to the unemployed in France and Belgium

  4.The author states all the items listed except ____.

  A)European youths are worried about a new world war in the future

  B)Widespread unemployment is beyond European youths’ expectation

  C)the rock song “No Future” is an expression of the disappointment of European youth

  D)about 40% of the guest workers are out of work in Western Europe now

  5.It seems that young Europeans ____.

  A)are more like Americans than their elders in their way of thinking

  B)look on life as their elders do

  C)look more like Americans than their elders do

  D)expect more from Americans than from their elders

  答案是:1.D 2.C 3.C 4.D 5.A

  1.D)roughly 0.6 million people. 参考原文第一句They are among the 250,000 people under the age of 25 who are out of work in the Netherlands, a group that accounts for 40 percent of the nation’s unemployed. 250,000≈D×40%

  2.C) the students can’t get work after graduation. 原文是We study for jobs that don’t exist, 目的很明确, 是为了工作, 所以BD皆错; A本文未有提及.

  3.C) have been the first to show their disappointment over joblessness. 对应原文The bitter disappointment long expressed by British youths is spreading across the Continent.

  4.D) about 40% of the guest workers are out of work in Western Europe now. 如果第一题做对了, 就知道40%不是the guest workers而是the nation’s unemployed. 其他三个选项皆可对应原文.

  5.A) are more like Americans than their elders in their way of thinking. 对应原文Young Europeans, brought up in an extended period of economic success and general stability, seem to resemble Americans more than they do their own parents. Material enjoyment has given them a sense of expectation, each the right, to a standard of living that they see around them.

  参考译文:

  荷兰有25万年龄在25岁以下的失业者,占全国失业人口的40%。在政府资助的青年中心,愤怒的情绪沸沸扬扬,甚至那些继续就读的学生也怒火中烧。

  一个23岁的青年,尼古莱特•斯蒂格达说,“我们为工作而学习,但却没有工作。”

  30年的繁荣之后,欧共体十成员国的失业率已超过11%,受影响的人数达1230万之多,而且人数还在上升。

  英国青年长期以来所表现出来的极度失望情绪正在欧洲大陆蔓延开来。比利时和法国倒闭工厂的砖墙上,写着一首摇滚乐的歌名:“没有未来”。

  近来的调查表明,最近几年,北大西洋公约组织在欧洲的导弹布局引起了越来越多的争论,以及核战争可能爆发,这些给欧洲青年对将来的信心蒙上了一层可怕的阴影。

  一种形式的抗议倾向于将国内的困难归咎于来自第三世界国家的大量“外来劳工”,这些劳工曾在西欧的繁荣时期极受欢迎。

  有一个相当长的经济繁荣和普遍稳定时期,年轻的欧洲人就成长在这个时期,与其说他们像父母更不如说像美国人。物质享受给了他们一种期盼感,渴望达到耳濡目染的生活标准。物质享受甚至给了他们权利,有权去享受这种标准的生活。

  “就这样了,我们在迪斯科舞厅打发时光。要么在咖啡厅跟人坐坐,可人坐在那,却呆如木鸡。”伊莎贝拉•奎尔说,“没有什么好说的。你去放松放松,有时真的放松了。”

  相关推荐:考试吧推荐:英语阅读理解及答案
       CRI职场英语之面试英语(一)
文章搜索
贴图排行
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
英语学习栏目导航
版权声明:如果英语学习网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语学习网内容,请注明出处。