首页考试吧网校万题库直播雄鹰网校团购书城模考论坛实用文档作文大全宝宝起名
2016中考
法律硕士
2016高考
MBA考试
2016考研
MPA考试
在职研
中科院
考研培训 自学考试 成人高考
四 六 级
GRE考试
攻硕英语
零起点日语
职称英语
口译笔译
申硕英语
零起点韩语
商务英语
日语等级
GMAT考试
公共英语
职称日语
新概念英语
专四专八
博思考试
零起点英语
托福考试
托业考试
零起点法语
雅思考试
成人英语三级
零起点德语
等级考试
华为认证
水平考试
Java认证
职称计算机 微软认证 思科认证 Oracle认证 Linux认证
公 务 员
导游考试
物 流 师
出版资格
单 证 员
报 关 员
外 销 员
价格鉴证
网络编辑
驾 驶 员
报检员
法律顾问
管理咨询
企业培训
社会工作者
银行从业
教师资格
营养师
保险从业
普 通 话
证券从业
跟 单 员
秘书资格
电子商务
期货考试
国际商务
心理咨询
营 销 师
司法考试
国际货运代理人
人力资源管理师
广告师职业水平
卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士
会计从业资格
基金从业资格
统计从业资格
经济师
精算师
统计师
会计职称
法律顾问
ACCA考试
注册会计师
资产评估师
高级经济师
审计师考试
高级会计师
注册税务师
国际内审师
理财规划师
美国注册会计师
一级建造师
安全工程师
设备监理师
公路监理师
公路造价师
二级建造师
招标师考试
物业管理师
电气工程师
建筑师考试
造价工程师
注册测绘师
质量工程师
岩土工程师
注册给排水
造价员考试
注册计量师
环保工程师
化工工程师
暖通工程师
咨询工程师
结构工程师
城市规划师
材料员考试
消防工程师
监理工程师
房地产估价
土地估价师
安全评价师
房地产经纪人
投资项目管理师
环境影响评价师
土地登记代理人
宝宝起名
缤纷校园
实用文档
入党申请
英语学习
思想汇报
作文大全
工作总结
求职招聘 论文下载 直播课堂
您现在的位置: 考试吧 > 阅读写作 > 正文

考试吧推荐:英语阅读理解及答案解析《四》

  Consumers are being confused and misled by the hodge-podge (大杂烩) of environmental claims made by household products, according to a “green labeling” study published by Consumers International Friday .

  Among the report’s more outrageous (令人无法容忍的) findings,a German fertilizer described itself as “ earthworm friendly”, a brand of flour said it was “non-polluting” and a British toilet paper claimed to be “environmentally friendlier”

  The study was written and researched by Britain’s National Consumer Council (NCC) for lobby group Consumer International. It was funded by the German and Dutch governments and the European Commission.

  “ While many good and useful claims are being made , it is clear there is a long way to go in ensuring shoppers are adequately informed about the environmental impact of products they buy,” said Consumers International director Anna Fielder .

  The 10-country study surveyed product packaging in Britain. Western Europe, Scandinavia and the United States. It found that products sold in Germany and the United Kingdom made the most environmental claims on average.

  The report focused on claims made by specific products , such as detergent (洗涤剂) insect sprays and by some garden products . It did not test the claims, but compared them to labeling guidelines set by the International Standards Organization (ISO) in September,

  1999.

  Researchers documented claims of environmental friendliness made by about 2,000 products and found many too vague or too misleading to meet ISO standards.

  “Many products had specially-designed labels to make them seem environmentally friendly, but in fact many of these symbols mean nothing,” said report researcher Philip Page.

  “Laundry detergents made the most number of claims with 158. Household cleaners were second with 145 separate claims, while paints were third on our list with 73. The high numbers show how very confusing it must be for consumers to sort the true from the misleading.” he said.

  The ISO labeling standards ban vague or misleading claims on product packaging, because terms such as “environmentally friendly” and “non-polluting” cannot be verified. “What we are now pushing for is to have multinational corporations meet the standards set by the

  ISO.” said Page.

  1. According to the passage, the NCC found it outrageous that ______

  A) all the products surveyed claim to meet ISO standards

  B) the claims made by products are often unclear or deceiving

  C) consumers would believe many of the manufactures’ claim

  D) few products actually prove to be environment friendly

  2. As indicated in this passage , with so many good claims , the consumers ___

  A) are becoming more cautious about the products they are going to buy

  B) are still not willing to pay more for products with green labeling

  C) are becoming more aware of the effects different products have on the environment

  D) still do not know the exact impact of different products on the environment

  3. A study was carried out by Britain’s NCC to _______

  A) find out how many claims made by products fail to meet environmental standards

  B) inform the consumers of the environmental impact of the products they buy

  C) examine claims made by products against ISO standards

  D) revise the guidelines set by the International Standards Organization

  4. What is one of the consequences caused by the many claims of household products?

  A) They are likely to lead to serious environmental problems

  B) Consumers find it difficult to tell the true from the false

  C) They could arouse widespread anger among consumer

  D) Consumers will be tempted to buy products they don’t need

  5. It can be inferred from the passage that the lobby group Consumer International wants

  to ____.

  A) make product labeling satisfy ISO requirements

  B) see all household products meet environmental standards

  C) warn consumers of the danger of so-called green products

  D) verify the efforts of non-polluting products

  答案是:1.B 2.D 3. C 4. B 5.A

  【解析】

  这是一篇关于产品的环保问题的专题报道。文中谈到,消费者常常被产品的宣传所误导而感到迷惑不解。国际消费者协会的调查表明,很多声称环保的产品实际上名不副实,各种产品所称的内容往往具有欺骗性。要使消费者意识到各类不同产品对环境的影响,还需要很长一段时间。目前正在大力推进的工作是使产品标签能够符合国际标准化组织(ISO)的要求。

  1.推论题, B:各种产品生成的内容常常含混不清或具有欺骗性。

  参见文章第2段:a German fertilizer described itself as, a brand of flour said it was and a British toilet paper claimed to be这句话中所提到的“ earthworm friendly” ,“non-polluting” ,“environmentally friendlier”均属NCC发现的含混不清或具有欺骗性的内容。

  其他选项:A,所有被调查的产品都声称符合ISO标准;C,消费者愿意相信许多产品声称的内容;D,很少有产品实际上证明是有利于环保的。

  2.推论题,D:(消费者)仍然不知道各种不同产品对环境的确切影响。

  参见文中第4段:“ While many good and useful claims are being made , it is clear there is a long way to go in ensuring shoppers are adequately informed about the environmental impact of products they buy,”这句话的意思是:尽管有许多有关的和有用的声明,要确保购买者充分了解不同产品对环境的确切影响,还有漫长的道路要走。由此暗示消费者仍然不知道各种产品对环境的确切影响。

  其他选项的意思是:A,对他们将购买的产品更加小心;B,仍然不愿意为带绿色标签的产品多付钱;C,更加清楚不同的产品对环境的影响。

  3.细节题,C:对照ISO标准检查各种产品所生成的内容。

  参见文中第5,6段:The 10-country study surveyed product packaging…,compared them to labeling guidelines set by the International Standards Organization (ISO)

  其他选项的意思是:A,查明产品所生成的内容有多少未能达到环保标准;B,告知消费者关于他们购买的产品对环保的影响;D,通过国际标准组织修订指导方针。

  4.细节题,B:消费者发现很难区分产品的真假。

  参见文中第9段:The high numbers show how very confusing it must be for consumers to sort the true from the misleading.”

  其他选项的意思:A,它们很有可能导致严重的环保问题;B,消费者发现真假很能区别;C,它们可能会在消费者中引起普遍的愤怒。

  5.推论题,A:使产品标签能符合国际化标准组织(ISO)的要求。

  参见中文第10段Philip Page的原话:What we are now pushing for is to have multinational corporations meet the standards set by the ISO.

  其他选项:B,确保所有家庭产品符合环保标准;C,警告消费者所谓的绿色产品具有的危险;D,核实非污染产品的成就。

  相关推荐:考试吧推荐:英语阅读理解及答案
       CRI职场英语之面试英语(一)
文章搜索
贴图排行
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
英语学习栏目导航
版权声明:如果英语学习网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语学习网内容,请注明出处。