首页考试吧论坛Exam8视线考试商城网络课程模拟考试考友录实用文档求职招聘论文下载
2013中考
法律硕士
2013高考
MBA考试
2013考研
MPA考试
在职研
中科院
考研培训 自学考试 成人高考
四 六 级
GRE考试
攻硕英语
零起点日语
职称英语
口译笔译
申硕英语
零起点韩语
商务英语
日语等级
GMAT考试
公共英语
职称日语
新概念英语
专四专八
博思考试
零起点英语
托福考试
托业考试
零起点法语
雅思考试
成人英语三级
零起点德语
等级考试
华为认证
水平考试
Java认证
职称计算机 微软认证 思科认证 Oracle认证 Linux认证
公 务 员
导游考试
物 流 师
出版资格
单 证 员
报 关 员
外 销 员
价格鉴证
网络编辑
驾 驶 员
报检员
法律顾问
管理咨询
企业培训
社会工作者
银行从业
教师资格
营养师
保险从业
普 通 话
证券从业
跟 单 员
秘书资格
电子商务
期货考试
国际商务
心理咨询
营 销 师
司法考试
国际货运代理人
人力资源管理师
广告师职业水平
卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士
会计从业资格
基金从业资格
统计从业资格
经济师
精算师
统计师
会计职称
法律顾问
ACCA考试
注册会计师
资产评估师
审计师考试
高级会计师
注册税务师
国际内审师
理财规划师
美国注册会计师
一级建造师
安全工程师
设备监理师
公路监理师
公路造价师
二级建造师
招标师考试
物业管理师
电气工程师
建筑师考试
造价工程师
注册测绘师
质量工程师
岩土工程师
造价员考试
注册计量师
环保工程师
化工工程师
咨询工程师
结构工程师
城市规划师
材料员考试
监理工程师
房地产估价
土地估价师
安全评价师
房地产经纪人
投资项目管理师
环境影响评价师
土地登记代理人
缤纷校园 实用文档 英语学习 作文大全 求职招聘 论文下载 访谈|游戏
在职攻硕英语考试
在职攻硕英语考试交流互动
在职攻硕英语考试交流互动
在职攻硕英语考试网络课程
您现在的位置: 考试吧 > 在职攻硕英语考试 > 复习指导 > 正文

2013年在职攻硕英语阅读理解考前辅导习题(7)

2013年在职攻硕英语阅读理解考前辅导习题汇总

  Andrea had never seen an old lady hitchhiking(搭车)before. However, the weather and the coming darkness made her feel sorry for the lady. The old lady had some difficulty climbing in through the car door, and pushed her big brown canvas shopping bag down onto the floor under her feet. She said to Andrea, in a voice that was almost a whisper, “Thank you dearie, — I’m just going to Brockbourne.”

  Something in the way the lady spoke, and the way she never turned her head, made Andrea uneasy about this strange hitchhiker. She didn’t know why, but she felt instinctively that there was something wrong, something odd, and something dangerous. But how could an old lady be dangerous? It was absurd.

  Careful not to turn her head, Andrea looked sideways at her passenger. She studied the hat, the dirty collar of the dress, the shapeless body, the arms with their thick black hairs…

  Thick black hairs?

  Hairy arms? Andrea’s blood froze.

  This wasn’t a woman. It was a man.

  At first, she didn’t know what to do. Then suddenly, an idea came into her racing, terrified brain. Swinging the wheel suddenly, she threw the car into a skid(刹车), and brought it to a halt.

  “My God!” she shouted. “A child! Did you see the child? I think I hit her! ”

  The “old lady ” was clearly shaken by the sudden skid, “I didn’t see anything dearie,” she said. “I don’t think you hit anything.”

  “I’m sure it was a child!” insisted Andrea. “Could you just get out and have a look? Just see if there’s anything on the road?” She held her breath. Would her plan work?

  It did. The passenger slowly climbed out to investigate. As soon as she was out of the vehicle, Andrea gunned the engine and accelerated madly away, and soon she had put a good three miles between herself and the awful hitchhiker.

  It was only then that she thought about the bag lying on the floor in front of her. Maybe the bag would provide some information about the real identity about the man. Pulling into the side of the road, Andrea opened the heavy bag curiously.

  It contained only one item — a small hand axe, with a razor-sharp blade. The axe and the inside of the bag were covered with the dark red stains of dried blood.

  Andrea began to scream.

  1. Andrea allowed the hitchhiker to take a ride in her car, mainly because__________.

  A.the hitchhiker was an old woman

  B.she was curious about the old lady

  C.the lady had a heavy bag

  D.she knew the old lady

  2. What made Andrea afraid when she looked at the old lady?

  A.She had a shapeless body.

  B.She had a harsh voice.

  C.She wore a dirty dress.

  D.She had hairy arms.

  3. Andrea suddenly stopped the car because__________.

  A.she thought she had hit a child on the road

  B.she skidded on some ice on the road

  C.she wanted to trick the passenger into getting out

  D.she couldn’t concentrate and nearly had a crash

  4. Andrea looked in the passenger’s bag to __________ .

  A.examine what was in it

  B.find out where the passenger lived

  C.use the passenger’s tools

  D.find out who the passenger was

  5. Andrea screamed because __________.

  A.she saw the hitchhiker come back

  B.she realized she could have been killed

  C.she was scared at seeing blood

  D.she cut herself by the blade

  答案解析

  1. A。主要原因是搭车人是一位老年妇女,并且天气不好,天又快黑了,安德妮娅表示出了同情心。故答案为A。

  2. D。文章第五段中讲到“Hairy arms? Andrea’s blood froze”,可见“是带毛的手臂使她害怕”。故答案为D。

  3. C。第七段中提到她想出了一个办法,这个办法就是骗搭车人下车,通过下文的内容我们就可以知道这一点。故答案为C。

  4. D。倒数第二段提到:安德妮娅之所以查看背包,是认为也许背包可以提供有关搭车人身份的信息。故答案为D。

  5. B。通过文章最后一段可知,安德妮娅尖叫的原因是她看到了血和凶器,她意识到刚才自己的生命也是面临危险的。故答案为B。

1 2  下一页
文章搜索
中国最优秀执业护士名师都在这里!
屠皓民
在线名师:屠皓民
   北京师范大学英语语言文学硕士,有着丰富的教学经验,主讲四六级...[详细]
版权声明:如果在职攻硕英语考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本在职攻硕英语考试网内容,请注明出处。