首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -
首页考试吧网校万题库直播美好明天实用文档作文大全宝宝起名
2019中考
法律硕士
2019高考
MBA考试
2020考研
MPA考试
考研培训
专升本
在职研 自学考试 成人高考
四 六 级
雅思考试
申硕英语
英语四级
GRE考试
GMAT考试
英语六级
口译笔译
商务英语
日语等级
公共英语
博思考试
专四专八
托业考试
托福考试
成人英语三级
公 务 员
社会工作者
跟 单 员
事业单位
保险从业
单 证 员
教师资格
出版资格
驾 驶 员
教师招聘
报关水平
特岗教师
报检水平
普 通 话
导游考试
人力资源管理师
国际货运代理人
一级建造师
监理工程师
城乡规划师
化工工程师
二级建造师
房产经纪
结构工程师
安全评价师
一级消防师
安全工程师
注册计量师
土地代理人
二级消防师
招标师考试
环境评价
设备监理师
一级造价师
电气工程师
岩土工程师
暖通工程师
二级造价师
建筑师考试
环保工程师
注册给排水
咨询工程师
房地产估价
注册测绘师
执业药师 执业医师 执业护士 卫生资格 初级护师 主管护师 乡村医师
基金从业 证券从业 银行从业 期货从业 保荐代表人
初级会计
高级经济
统计师
中级会计
审计师
ACCA考试
会计职称
美国注会
CMA考试
注会CPA
精算师
经济师
国际内审师
初级经济师
高级会计师
中级经济师
注册税务师
等级考试 水平考试 职称计算机 计算机一级 计算机二级 计算机三级 计算机四级
实用文档
宝宝起名
作文大全
求职招聘
职业技能
论文下载
英语学习 入党申请 思想汇报 工作总结

2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(5)

来源:考试吧 2019-06-12 14:54:03 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理“2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(5)”,更多英语四级考试模拟试题,请访问考试吧英语四六级考试网。

  点击查看:2019年6月英语四级词汇练习题及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(5)

  1.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical

  2.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  3.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  4.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  5.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  6.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  7.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  8.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  9.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  10.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.C 5.D

  6.A 7.C 8.A 9.B 10.A

  11.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  12.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  13.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  14.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  15.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  16.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  17.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  18.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  19.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

  20.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  11.D 12.A 13.A 14.D 15.D

  16.B 17.A 18.C 19.C 20.C

  点击下载:2019年英语四级大纲词汇(带音标)

 

扫描/长按二维码可帮助通过46级考试
获取四六级考试资讯
获取四六级通关技巧
获取精选四六级试题
获取作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  编辑推荐:

  2019年6月大学英语四级考试词汇讲解汇总 | 2019年考试时间

  2019年英语四级作文预测范文 | 2019年大学英语四级词汇大全

  2019年大学英语四级听力辅导 | 2019年大学英语四级翻译习题

  历年英语四级真题及答案汇总 | 历年英语四级真题听力(含MP3)

  大学英语四级考试万题库下载 | 关注四六级微信 获取通关技巧!

0
收藏该文章
  • 大学英语六级课表
  • 大学英语四级课表
  • 四六级零基础密训班
  • 四六级课表
0
收藏该文章
文章搜索
万题库小程序
万题库小程序
·章节视频 ·章节练习
·免费真题 ·模考试题
微信扫码,立即获取!
扫码免费使用
中国最优秀四六级名师都在这里!
卢根老师
在线名师:卢根老师
   数学学士学位,2010级长江商学院MBA。2004年加入北京新东方学校...[详细]
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧英语四六级考试网 出版物经营许可证新出发京批字第直170033号 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!