首页 - 网校 - 万题库 - 美好明天 - 直播 - 导航 -
首页万题库美好明天课堂章节课公开课实用文档作文大全宝宝起名
2021中考
法律硕士
2021高考
MBA考试
2021考研
MPA考试
考研培训
专升本
在职研 自学考试 成人高考
一级建造师
安全工程师
岩土工程师
设备监理师
二级建造师
招标师考试
环保工程师
注册给排水
一级消防师
注册测绘师
化工工程师
暖通工程师
二级消防师
电气工程师
城乡规划师
结构工程师
一级造价师
咨询工程师
建筑师考试
安全评价师
二级造价考试
监理工程师
房地产估价
注册计量师
房地产经纪人
环境影响评价师
土地登记代理人
初级会计职称
注册税务师
统计师
中级会计职称
精算师
国际内审师
会计职称
ACCA考试
高级会计师
注册会计师
高级经济师
资产评估
经济师
CMA
初级经济师
审计师考试
中级经济师
美国注册会计师
执业药师 执业医师 执业护士 卫生资格 初级护师 主管护师 乡村全科助理医师
基金从业 证券从业 银行从业 期货从业 理财规划 保荐代表人
公 务 员
社会工作者
跟 单 员
事业单位
保险从业
单 证 员
教师资格
出版资格
驾 驶 员
教师招聘
报关水平
特岗教师
报检水平
普 通 话
导游考试
人力资源管理师
国际货运代理人
四 六 级
GRE考试
GMAT考试
英语四级
口译笔译
申硕英语
英语六级
商务英语
公共英语
专四专八
托福考试
博思考试
雅思考试
托业考试
成人英语三级
日语等级
等级考试 水平考试 职称计算机 计算机一级 计算机二级 计算机三级 计算机四级
实用文档
宝宝起名
作文大全
求职招聘
论文下载 英语学习 入党申请 思想汇报 工作总结
您现在的位置: 考试吧 > 英语四六级考试 > 2020英语四级考试答案 > 正文

2020年9月19日大学英语四级听力真题及答案

来源:考试吧 2020-09-20 0:59:07 要考试,上考试吧! 英语四六级万题库
考试吧整理了“2020年9月19日大学英语四级听力真题及答案”,更多关于英语四级考试真题答案,请微信搜索“万题库英语四六级考试”或访问考试吧四六级考试网。

下载"万题库"估分↓
扫描二维码也可估分

扫描下方二维码
关注微信对答案

9月四级真题答案估分六级真题答案

  Part II

  Listening Comprehension (25 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear three news reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both the news report and questions will be spoken only once. After you hear questions, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  注意:此部分试题请在答题卡1上作答。

  Questions 1 to 2 are based on the new report you have just heard.

  1.A) Warm currents in the ocean

  B) Ship traffic in the Atlantic

  C) Particles emitted by power plants

  D) Exhaust from cars in Europe

  答案:B

  2.A) They need to be taken seriously

  B) They have a huge effect on fishery

  C) They may be affecting the world’s climate

  D) They might be causing trouble to air flights

  答案:C

  Questions 3 to 4 are based on the new report you have just heard。

  3.A) To appeal for higher wages

  B) To demand better health care

  C) To dismiss the bad-tempered supervisor

  D) To call for a permanent security guard

  答案:D

  4.A) It was seeking help from the police.

  B) It would put customers’ needs first

  C) It had already taken strong action

  D) It would take their appeal seriously

  答案:C

  Questions 5 to 7 are based on the new report you have just heard.

  5.A) The road was blocked

  B) The road was flooded

  C) The road was frozen with snow

  D) The road was covered with spilled gas

  答案:A

  6.A) A truck hit a barrier and overturned

  B) The truck driver dozed off while driving

  C) The heavy snow made driving very difficult

  D) A truck plunged into a pool of liquid chocolate

  答案:A

  7. A) It was fortunate that no passenger got injured

  B) It was a hard task to remove the spilled substance

  C) It was a long time before the cleanup was finished

  D) It was difficult to contact the manufacturer.

  答案:B

  Section B

  Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

  8.A) She found it much safer to use cash

  B) She could enjoy discounts with cash

  C) She wanted to save for a new phone

  D) She bad been cheated using phone

  答案:C

  9.A) They derive greater pleasure from buying things.

  B) They are less aware of the value of their money.

  C) They find it less difficult to make purchases.

  D) They can save a lot more time and trouble.

  答案:B

  10.A) More valuable items.

  B) Electronic devices.

  C) Everyday necessities.

  D) More non-essential things

  答案:D

  11.A) It may lead to excessive spending.

  B) It is altering the way of shopping.

  C) It can improve shopping efficiency.

  D) It appeals more to younger people.

  答案:A

  Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.

  12.A) He wanted the furniture store to give him a refund.

  B) He had a problem with the furniture delivered.

  C) He had to change the furniture delivery time.

  D) He wanted to order some wooden furniture.

  答案:B

  13.A) Send the furniture back to the store.

  B) Buy another brand of furniture.

  C) Collect the furniture he ordered.

  D) Describe the furniture he received.

  答案:D

  14.A) Improve their service

  B) Apologize to his wife

  C) Correct their mistake

  D) Give the money back

  答案:C

  15.A) She recommended a new style

  B) She decided all the items with the man

  C) She offered some gift to the man

  D) She apologized to the man once more

  答案:D

  Section C

  Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

  16.A) Tidying up one’s home

  B) Reading books of wisdom

  C) Donating to charity

  D) Sharing with others

  答案:A

  17.A) Things that occupy little space

  B) Things that are becoming rare

  C) Things that make one happy

  D) Things that cost a lot of money

  答案:C

  18.A) It did little business because of the unusual cold weather

  B) It received an incredibly large number of donated books

  C) It sold as many as fifty boxes of books

  D) It joined the city’s clean-up campaign

  答案:B

  Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

  19.A) Give free meals to the homeless

  B) Provide shelter for the homeless

  C) Call for change in the local government

  D) Help the vulnerable to cook lunches

  答案:A

  20.A) Promote understanding

  B) Strengthen co-operation

  C) Follow his example

  D) Win national support

  答案:C

  21.A) Spreading news of his deeds

  B) Sending him hand-made bags

  C) Following the example he sets

  D) Writing him thank-you notes

  答案:B

  Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

  22.A) To install some audio equipment in a lab

  B) To test their eyesight using a phone app

  C) To send smartphone messages

  D) To solve word search puzzles

  答案:D

  23.A) They could no longer concentrate on their task

  B) They could not go on until the ringing stopped

  C) They grabbed the phone and called back right away

  D) They asked their experimenter to hung up the phone

  答案:A

  24.A) A decline in sports activities

  B) A rise in emotional problems

  C) A decline in academic performance

  D) A reduction in the amount of sleep

  答案:D

  25.A) Ensure they have sufficient sleep every day

  B) Realize the disruptive effects of technology

  C) Take effective measures to raise productivity

  D) Protect the eyesight of the younger generation

  答案:B

扫描/长按二维码可帮助学习46级考试
了解四六级考试动态
了解四六级历年真题
了解四六级考试技巧
了解作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

  相关推荐:

  2020年9月英语四级考试答案 | 2020年9月大学英语六级考试答案

  2020年9月大学英语四级考试真题 | 2020年9月英语六级考试真题

  2020年9月英语四六级成绩查询 | 四六级评分标准 | 四六级报名时间

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章责编:zhangyuqiong  
看了本文的网友还看了
文章搜索
版权声明:如果英语四六级考试网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本英语四六级考试网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧英语四六级考试网 出版物经营许可证新出发京批字第直170033号 
京ICP证060677 京ICP备05005269号 中国科学院研究生院权威支持(北京)
精选6套卷
8次直播课
大数据宝典
通关大法!